Na Jadranu sunčano, u unutrašnjosti magla

Na Jadranu i u predjelima uz njega u ponedjeljak će prevladavati pretežno sunčano vrijeme. U nizinama unutrašnjosti niski oblaci ili magla koji se osobito na istoku mogu i dulje zadržati, a poslijepodne su moguća mjestimice sunčana razdoblja, prognoziraju iz DHMZ-a.

Vjetar slab, na istoku do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu će umjerena, još u početku i vrlo jaka bura okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 7, a na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 12 do 16 °C.

Meteoalarm je za ponedjeljak izdao upozorenje žute boje za riječko područje, gdje se očekuju mjestimice olujni udari bure.

U utorak na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. U nizinama unutrašnjosti magla ili niski oblaci mjestimice će se zadržati i veći dio dana.

Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu još u noći i ujutro umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom od -3 do 2, a na Jadranu od 5 do 10 °C. Najviša dnevna uglavnom između 3 i 6, a u unutrašnjosti Dalmacije i na Jadranu 10 i 15 °C.

Komentiraj