Na izbore ide i Mladen Grdović, bit će drugi na listi Željka Keruma

Pjevač Mladen Grdović na parlamentarne će izbore izaći kao drugi na listi Hrvatske građanske stranke (HGS) Željka Keruma u 10. izbornoj jedinici, javlja Slobodna Dalmacija.

Na prvom mjestu liste je Željko Kerum, predsjednik stranke, dok je na trećem Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita.

“Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U obje te jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije”, izjavio je Kerum.

Dodao je da se on već dokazao kao ‘čovjek koji živi za Split i Dalmaciju, koji pomaže i koji daje, a ne uzima’. Kerum kaže da je HGS regionalna stranka te poručio da će, ‘nakon što pobjede na izborima’ u tim izbornim jedinicama ‘zasukati rukave kako bi još više poboljšali živote svih stanovnika najlipšeg dila svita’.

HGS, odnosno Željko Kerum svoje liste za parlamentarne izbore predali su u utorak navečer DIP-u u prostorijama Hrvatskog Sabora.

Komentiraj