Na dražbi aukcijske kuće iz Los Angelesa više od 1200 predmeta iz najpoznatijih filmova

Screenshot YouTube

Odijelo Johna Travolte iz filma “Pulp Fiction”, daska za surfanje Patricka Swayzea iz “Paklenog vala” i svjetlosni mač Liama ​​Neesona iz “Fantomske prijetnje” ponudit će se na velikoj aukciji predmeta iz kultnih holivudskih filmova koja će se ovaj tjedan održati na Beverly Hillsu.

Sveukupno će u četvrtak i petak na dražbi aukcijske kuće Julien’s Auctions iz Los Angelesa biti ponuđeno više od 1200 predmeta korištenih u “Batmanu”, “Povratku u budućnost”, filmovima o Harryju Potteru i Jamesu Bondu i u “Igri prijestolja”, a među lotovima povezanim s kultnim filmovima i slavnim osobama naći će se i odjeća Marilyn Monroe, Brucea Willisa i Keanu Reevesa.

Organizatori smatraju da će najviše interesa pobuditi crno odijelo Perryja Ellisa koje je nosio John Travolta u filmu “Pulp Fiction”, svjetlosni mač Liama ​​Neesona iz filma Ratovi zvijezda “Fantomska prijetnja” i poznati žuti kombinezon Brucea Leeja (koji nije nosio sam glumac nego njegov kaskader u filmu “Igre smrti”) te njegove crne nunčake izrađene po mjeri.

Vrijednost svakog od nabrojanih predmeta procijenjena je na 20.000 dolara do 40.000 dolara.

Odjeća koju je nosio Arnold Schwarzenegger u “Terminatoru 2” – bajkerska jakna i kožnate hlače, procijenjena je na 20.000 do 30.000 dolara.

Osim za čarobne štapiće kojima su rukovali razni likovi iz filmova o Harryju Potteru, ljubitelji akcijskih filmova na dražbi će se moći nadmetati za kupnju oružja što ga je koristio Bruce Willis u ulozi Johna McClanea u sagi “Umri muški” ili onoga koje je koristio na snimanju filma “John Wick”.

Obožavatelji velikih holivudskih glumica imat će priliku nabaviti brojne osobne predmete koji su nekoć pripadali nezaboravnoj Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor i Doris Day, a na dražbi će biti ponuđeno i zlatno vitlo koje je koristila Gal Gadot u filmu “Wonder Woman”.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner