MY FACTOR BY MAX FACTOR Ono što svaku ženu čini jedinstvenom njezin je faktor

Matea Smolčić Senčar

U svijetu koji naš izgled definira kalupima i standardima, žene se često prilagođavaju trendovima kako bi se osjećale prihvaćenima, ne pitajući se što za njih znači ljepota.

Može li ljepota biti određena konfekcijskim brojem, brojem godina ili brojem bora koje se pojave oko naših očiju kad se smijemo ili se lijepim osjećamo zbog nekih naših osobnosti? Naglašenih obraza? Izražajnih očiju? Njegovane kože? Samopouzdanja? Razigranog karaktera?

Ove godine Max Factor, vjerni pratitelj ženske ljepote, želi dati odgovor na vječno pitanje – Što ženu čini lijepom?

Odgovor je jednostavan, za Max Factor ljepota je u različitostima, individualnosti te prihvaćanju samih sebe i svojih posebnosti. Ono što svaku ženu čini jedinstvenom njezin je faktor koji je potrebno istaknuti, naglasiti i s ponosom pokazati svijetu. Uloga kozmetike i make up-a u naglašavanju naše ljepote nije tu kako bi sakrili svoje nedostatke ili mijenjali sebe, već je pomoć u isticanju onog po čemu je svaka žena posebna.

U zalaganju za stvarnu ljepotu i osnaživanje posebnosti svih žena glavne akterice nove kampanje popularnog kozmetičkog brenda su akademska glumica Bojana Gregorić Vejzović, voditeljice Marijana Batinić, Ivana Mišerić i Ecija Ivušić te vizažistice Marina Mamić i Vanesa Ćopić ponosne na vlastite posebnosti koje ih izdvajaju od ostalih.

Kampanjom My Factor by Max Factor želi se skrenuti pozornost svih žena, kako ne trebaju biti savršene da bi bile posebne. Upravo suprotno, u njihovim nesavršenostima leži njihova posebnost.

Uz Max Factor zavolite svoj odraz u ogledalu, budite ponosni i istaknite svoj faktor koji vas čini savršenom upravo onakvom kakvom jeste.

Kako se uključiti u kampanju proučite na: www.myfactor.hr

Make up: Vanesa Ćopić

Hair: Hair studio CD style

Foto: Matea Smolčić Senčar

Komentiraj