facebook.com

Muzički biennale za velike malene nastavlja s programom

Festival suvremene glazbe Muzički biennale Zagreb i Arena Centar pozivaju mame i tate, bake i djedove, a prije svega djecu na interaktivne glazbene radionice pod nazivom ‘Glazba, prostor, ja’ koje vodi glazbena edukatorica i violinistica Lucija Stanojević.

Druga radionica je na rasporedu 10. ožujka u 10 te u 11.15 sati. Radionice su predviđene za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole te će se održati pored Lego storea na prvom katu Arena Centra, a radi se o programu koji je započeo u sklopu 30. Muzičkog biennala za velike malene. Broj sudionika radionice je ograničen na 30 djece, stoga organizatori mole sve zainteresirane da se čim prije jave putem maila [email protected]

Muzički biennale za velike malene već je krenuo u školama. Bit će održano više od deset radionica u školama Grada Zagreba te će obuhvatiti oko 4 000 djece, a radionice u Arena Centru jedinstvena su prilika za djecu čije škole nisu u spomenutom programu da sudjeluju u radionicama i otkriju fantastičan svijet suvremene glazbe te prepoznaju malog glazbenika u sebi.

Programski fokus 30. Muzičkog biennala Zagreb tema je “Grad i glazba”, nedavno je objavljen kompletni program, a održat će se od 6. do 13. travnja ove godine. Program se odvija na nekoliko lokacija u Zagrebu, među kojima su Kino Europa, Galerija Greta, Booksa, Zagrebačko kazalište lutaka, Jazz&cabaret club Kontesa, GDK Gavella, Medijateka francuskog instituta, MSU, Lauba, ZKM te KD Vatroslav Lisinski.

Komentiraj