Multimedijalni koncert ‘The Beatles Story’ premješten na listopad

EPA/SASHENKA GUTIERREZ

Multimedijalni koncert posvećen Beatlesima “Remember Yesterday – The Beatles Story”, koji se trebao održati 20. travnja u zagrebačkoj dvorani Dražen Petrović, odgođen je za 13. listopada zbog, kako je izvijestio producent i organizator MH Concerts, “iznimno zahtjevne produkcije i ostalih tehničkih zahtjeva”.

Sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum, no oni koji žele mogu dobiti povrat novca na mjestu na kojemu su ih kupili.

“Svima zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se još boljem i bogatijem koncertnom spektaklu sa specijalnim audio-vizualnim efektima, koreografijom, bendom i simfonijskim orkestrom The Beatles Story”, ističe slovenska koncertna organizacija MH Concerts.

Posjetitelje će kroz glazbu jedne od najvećih pop grupa svih vremena provesti skupina The Beatles Revival iz Praga i 24-člani varšavski simfonijski orkestar Royal Symphony Orchestra, pod ravnanjem Piotra Oleksiaka.

Taj je orkestar već sudjelovao na velikim europskim glazbenim produkcijama – “Jesus Christ Superstar”, “Abba In Sinfonie” i “Fantom u operi”, dok ih je hrvatska publika imala prilike upoznati prošle godine kada su svirali na događanju “Queen – Show Must Go On”.

Doživljaj na koncertu posvećenom Beatlesima trebali bi upotpuniti i scenografija koja prati sve faze razvoja benda, te mnogobrojni plesači i plesačice.

Projekt je nastao pod ravnanjem priznatog britanskog režisera i scenografa Waynea Fowkesa (“Absolute Beginners”, “Cavalia”), a nakon premijera u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu planira se njegova europska turneja.

Komentiraj