MTV EMA

MTV EMA Nina Kraljić nominirana za nagradu Best Adria Act

Hrvatska pjevačica Nina Kraljić osvojila je nominaciju za uglednu MTV EMA nagradu Best Adria Act, a je li istu osvojila saznat će sljedećeg mjeseca na dodjeli u Londonu.

Odlične vijesti za Ninu Kraljić stigle su s legendarnog glazbenog kanala MTV, koji je  otkrio listu nominacija za MTV europske glazbene nagrade (MTV Europe Music Awards). Ime mlade pjevačice našlo se na listi umjetnika iz cijele regije koji su svojim radom osvojili naklonost brojnih obožavatelja, a sada je stiglo i ovo prestižno priznanje.

“Objava o nominaciji me totalno oduševila i počašćena sam da sam nominirana u regionalnoj kategoriji u okruženju sjajnih muzičara. Super je osjećaj i biti spomenut uz najpoznatija imena svjetske glazbene scene. Bila bih jako, jako sretna da to osvojim, priznajem”, otkrila je Nina Kraljić, koja je karijeru započela pobjedom u popularnom televizijskom showu The Voice, a publika ju pamti i kao hrvatsku predstavnicu za najbolju pjesmu Europe.

Sljedeći korak u karijeri bilo je izdavanje albuma ‘Samo’, s kojeg je nedavno predstavljena i pjesma ‘Negdje’.

I ove godine dobitnike MTV EMA nagrada biraju glazbeni fanovi iz cijelog svijeta, a svi koji žele glasati za Ninu Kraljić mogu to učiniti do 11.11. na internetskoj stranici www.mtvema.com/en-adriatic/vote.

Imena pobjednika bit će otkrivena dan kasnije na svečanom eventu dodijele glazbenih nagrada koja će se održati u britanskoj prijestolnici.

Komentiraj