Mrsić: Najnovija uhićenja su HDZ-ova parada uoči parlamentarnih izbora

Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić uhićenje državne tajnice Ministarstva uprave Josipe Rimac i predsjednika uprave Hrvatskih šuma Krunoslava Jakupčića naziva HDZ-ovom paradom uoči izbora.

„Korupcija u našem društvu pošast je pandemijskih razmjera koju sigurno neće zaustaviti niti ovi od vrha odobreni progoni. Ništa se po pitanju korupcije ne događa bez odobrenja HDZ-ova vrha. Sve se taktički planira i organizira”, priopćio je Mrsić.

Rimac odavno poznata pravosuđu ali zaštićena štitom HDZ-a

Podsjetio je kako je Rimac odavno poznata po svom djelovanju, no opstajala je zaštićena HDZ-ovim štitom. Kada se uhićenja događaju u vrijeme predizborne kampanje tad se janjci žrtvuju za dobrobit krda, a krdo korupcije u Hrvatskoj je golemo, smatra .

„Nažalost, ni ponuđeni programi SDP-a i Restart koalicije neće zaustaviti korupciju jer ne nude sustavna rješenja. Borba protiv korupcije mora biti stvarna i željena, ne smije ostati samo na riječima. Za to je potrebna odgovornost, odlučnost i snaga kako bi Hrvatska izrasla u državu koja može pokrenuti nužno potreban gospodarski rast.“, poručio je Mrsić

Komentiraj