Mrsić i Opačić odlaze sa svih bitnih funkcija u SDP-u

Hina Dario GRZELJ/

SDP je na današnjem sastanku predložio da se makne Milanku Opačić s mjesta potpredsjednice Sabora, a da na njeno mjesto dođe Siniša Hajdaš Dončić, prenosi N1.

“Predsjedništvo je pričalo o kadrovskim pitanja. Treba istaknuti je da je na mjesto potpredsjednika Sabora umjesto Milanke Opačić predložen Siniša Hajdaš Dončić”, rekao je Bojan Glavašević dodavši da je Milanka Opačić mogla i morala napraviti puno više. Dodao je i da se predložilo da se Miranda Mrsića makne s nekih funkcija u stranci.

“Dužnosti u Saboru pripadaju stranci, a mandati zastupnicima. Prijedlog Predsjedništva je bio da se te dužnosti preraspodjele. Predsjedništvo je glasalo, jedan glas je bio protiv”, rekao je Glavašević. “Ja sam podržao prijedlog predsjednika stranke”, dodao je. Nije želio reći tko je glasao protiv prijedloga predsjednika stranke.

“O motivima prijedloga za pojedini prijedlog ćete trebati pitati njega. Ja sam za to glasao jer smatram da je Opačić mogla napraviti više kao potpredsjednica Sabora. Ne bih želio ulaziti u detalje. Mogla je raditi više na promociji SDP-ove politike”, rekao je Glavašević. “Način na koji je policija reagirala u nekim slučajevima, a u nekim nije reagirala, smatramo da postoje neke nejasnoće”, rekao je Glavašević.

Komentiraj