MRAK TARITAŠ: “Svatko tko ide s HNS-om treba biti vrlo oprezan”

Čelnica GLAS-a Anka Mrak Taritaš u srijedu je u Saboru komentirala poziv HNS-a o opciji ujedinjenja liberalne opcije. Mrak taritaš novinatima je rekla kako je taj poziv smiješan.

“HNS je najmanje pozvan da poziva bilo koga na bilo kakvo ujedinjenje. Još je vrlo neobično da HNS kaže da će podržati gospodina Zorana Milanovića. Pa HNS je prevario Zorana Milanovića, a netko tko prevari jedanput prevarit će i drugi i treći put. HNS je taj koji je bio na listi zajedno s Milanovićem, dogovorio izlazak na parlamentarne izbore, prevario Milanovića i otišao s Plenkovićem”, objasnila je Mrak Taritaš.

Dodala je da je HNS taj koji obmanjuje svoje birače. “Svatko tko ide s HNS-om treba biti vrlo oprezan i vidjeti koja će biti budućnost HNS-a, ovdje je očito neka panika apsolutno u pitanju”, naglasila je.

Ističe da je GLAS nastao jer su rekli da neće ići u koaliciju s HDZ-om i da ne žele varati svoje birače, a nisu htjeli ni prevariti Zorana Milanovića. “Ostali smo tu gdje jesmo, napravili Amsterdamsku koja je pokazala da zna, hoće i može. Ako Zoran Milanović kaže da će biti kandidat i zatraži podršku svih spremni smo sjesti za stol i razgovarati”, otkrila je.

Batinić pozvao Milanovića da bude kandidat liberala, a ne socijaldemokrata

Komentiraj