NACIONAL OTKRIVA da USKOK sumnja da su se Todorić i Varga sastali u listopadu 2017. i počeli surađivati jer je otkrivena parkirna kazna koja je izdana Vargi, što je on o tomu progovorio u najužem krugu ljudi i zašto sve to smatra podmetanjem koje će na sudu lako oboriti i demantirati

Jedna parkirna kazna, izdana 17. listopada 2017. godine, mogla bi postati važan element velikog obrata u istrazi koju USKOK vodi o aferi SMS jer može biti ključan dokaz da su se dvojica ključnih aktera afere – bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić i informatički stručnjak optužen za masovne falsifikate Franjo Varga – tog dana potajno u Zagrebu sastali, tako tvrdi jedan izvor detaljno upoznat sa sadržajem optužnice protiv Varge.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
IZVORBERISLAV JELINIĆ I ORHIDEA GAURA HODAK
Podijeli objavu
Prethodni članakDemokrati nisu uspjeli nadglasati Trumpov veto o prekidanju izvanrednog stanja
Sljedeći članakNepredvidivi ukrajinski izbori izazivaju oprez na Zapadu
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.