EPA/PETER POWELL

MOURINHO “Zabijemo li, neću slaviti kao ludo dijete, mogu kontrolirati emocije”

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho poručio je kako neće ‘slaviti kao ludo dijete’ postigne li United pogodak protiv njegove bivše ekipe Chelsea u utakmici koja je na rasporedu u nedjelju.

Biti će to drugi put da Mourinho dolazi na Stamford Bridge kao trener neke druge momčadi – prvi puta je gostovao kao trener Intera 2010. godine. Ujedno će to biti i prvi dolazak na Stamford Bridge otkako je u prosincu 2015. godine dobio otkaz s klupe ‘Bluesa’, kada je klub ostavio na 16. mjestu Premierlige.

“Imam dovoljno zrelosti da kontroliram emocije. Ako United zabije pogodak, hoću li se veseliti i slaviti poput ludog djeteta? Neću”, poručio je portugalski trener.

Dva puta ga je ruski vlasnik Roman Abramovič postavljao na klupu Chelsea, a oba je puta osvojio Premierligu. Također, oba je puta dobio ‘cipelu’. “Uvijek smo imali odnos vlasnika i trenera”, rekao je Mourinho o Abramoviču. “Bio je to odnos pun poštovanja, ali on nikada nije bio moj prijatelj, nikada nismo bili bliski”, dodao je.

Pitanje je i kako će Mourinha dočekati navijači Chelsea. “Ne mogu reći da me to interesira. Imam posao za obaviti i najviše ću biti fokusiran na igru”, istaknuo je dodavši kako ne zna što očekivati od navijača, ali ističe kako će ih uvijek poštovati.

Komentiraj