EPA/NIGEL RODDIS

Mourinho nakon poraza kritizirao svoje igrače i suca

Trener Manchester Uniteda Jose Morinho priznao je nakon poraza od Manchester Cityja kako ne bi ponovno izabrao istu početnu postavu kao danas. Kevin de Bruyne i Kelechi Iheanacho postigli su pogotke za City, a Ibrahimović je samo uspio ublažiti poraz.

U odnosu na pobjedu protiv Hulla, Mourinho je na krilima ubacio Jessea Lingarda i Henrikha Mkhiraryjana, koje je potom zamijenio na poluvremenu. “Imao sam nekoliko igrača u prvom poluvremenu koje ne bi stavljao u igru da sam znao što će se dogoditi. Ali, ovo je nogomet, i igrači ponekad razočaraju svoje trenere. Moja je greška jer sam trener i moja je odluka bila staviti ih u igru”, rekao je Mourinho nakon utakmice.

Dodao je da su loše ušli u utakmicu, a neki su užigrači igrali ‘debelo’ ispod svog nivoa. “Drugo poluvrijeme bilo je potpuno drugačije. Imali smo kontrolu, bili opasniji i imali prilike izjednačiti”, kaže Portugalac, koji je kritizirao i suce zbog starta Claudija Brava na Rooneyju. Smatra da je to bio ‘čisti’ penal i crveni karton. “Razočarani smo rezultatom, a ja sam razočarans dvije odluke Marka Clattenburga. Bio je penal i crveni za Brava. Ali, očito i najbolji suci rade greške”, zaključio je Mourinho.

Komentiraj