Trener Manchester Uniteda Jose Morinho rekao je nakon pobjede nad Middlesbroughom kako bi napadač ‘Crvenih vragova’ Anthony Martial trebao slušati njega, a ne svog agenta, prenose britanski mediji.

Francuzov agent naviodno je rekao kako Martial ‘proučava’ opciju prelaska u Sevillu. 21-godišnjak je prošle sezone bio najboji strijelac Uniteda sa 17 pogodaka, ali jučerašnji pogodak protiv middlesbrougha bio mu je tek peti u ovoj sezoni.

“On je igrač koji ima veliki potencijal da postane jedan od najboljih nogometaša. Martial je igrao, stvarao prilike, zabio pogodak. Borio se, bio je stvarno pozitivan. Znam da je top talent”, rekao je Mourinho.

Njegov je slučaj usporedio s onim Mkhitaryjana, kojem je rekao da mora raditi više te je u četiri utakmice postigao tri gola. “Martial mora slušati mene, a ne svog agenta. Mora me slušati nn svakom treningu i primiti svaku moju kritiku jer mu pokušavam pomoći. Agent Mkhitaryana svakog me dana zvao i rekao da će on uz mene postati bolji igrač. Sa Martialom svakoga dana u novinama čitam da ide u Sevillu, na posudbu i da nije sretan. Anthony Martial me mora slušati”, zaključio je portugalski trener.

Komentiraj