EPA/PETER POWELL

MOURINHO “Dva udarca u okvir sa posjedom od 65%. Morate kritizirati Liverpool”

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho kazao je nakon remija na Anfieldu kako ‘Liverpool nije posljednje svjetsko čudo, kako ga mediji vole nazivati’. Sinoć je odigran jedan od lošijih vrlikih derbija između Liverpoola i Uniteda, koji je završio bez pogodaka.

“Ovo je bod koji ih je spriječio da osvoje sva tri”, rekao je Mourinho, čija je momčad imala samo 35% posjeda lopte, što je najmanje otkako je Opta počela vršiti ova mjerenja u sezoni 2003./04.

“Tako smo igrali. Ne možemo kontrolirati utakmicu i imati loptu u nogama cijelo vrijeme”, objasnio je Mourinho za Sky Sporta. “Dva udarca u okvir sa posjedom od 65%. Morate kritizirati Liverpool. To je njihov problem, ne naš”, izjavio je u svom stilu portugalski trener.

Naglasio je i kako je ovo ‘najtiši Anfield’ kojeg je vidio. Za vodećim Manchester Cityjem i Arsenalom United zaostaje pet bodova, a Mourinho za to ima objašnjenje: “Oni sada imaju lakše utakmice. Važno je da smo blizu. Doći će trenutak kada ćemo i mi pobijediti pet utakmica zaredom i stići ih”, najavio je.

Komentiraj