Tijekom cijelog prvenstva bili su konstantna opasnost za protivničke igrače, a to nije prošlo nezamijećeno u velikim klubovima. Naime, Manchester United pokazao je interes za dovođenje Vatrenih krila.

Ivan Perišić (29) i Ante Rebić (24) igraju zaista sjajan turnir te su konstantna opasnost za bočne igrače suparničkih momčadi. A skoro bi čak mogli postati i suigrači u klubu.

Naime, za vatrena krila zainteresiran je Manchester United. Rebić je jedno od najvećih iznenađenja na Svjetskom prvenstvu, iako je i u klupskom dijelu sezone u dresu Eintrachta pokazivao o kakvom je igraču riječ.

Prema pisanju Bilda, Manchester United zainteresiran je za dovođenje vatrenog krila, a sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić rekao je kako je klub otvoren za pregovore u vezi igrača i cijene ga na 50 milijuna eura.

Osim za Rebića, “crveni vragovi su opet žestoko zagrizli za Ivana Perišića i žele ispuniti Mourinhovu najveću želju”, pišu engleski mediji.

Kao što je poznato, Manchester je prošle sezone cijelo ljeto “ganjao” Perišića, no Inter je bio neumoljiv i nisu htjeli pustiti svog igrača. Navodno je dogovor bio pri samom kraju, no Talijani su odjednom povećali cijenu što je natjeralo United da se povuku.

Također, Englezi dodaju da se Perišićevi agenti Fali Ramadani i Pini Zahavi već nalaze u Engleskoj i da je samo pitanje vremena kada će postići konačni dogovor. U pokušaju njegovog dovođenja, pridonio je i Jose Mourinho koji je Perišića ishvalio nakon sjajne utakmice protiv Engleske, prenosi 24 sata.

Komentiraj