Patrik Macek/PIXSELL

MOST SUTRA NA DODATNIM SASTANCIMA S OBJE KOALICIJE Milanović na Facebooku: Želimo nastaviti služiti našim građanima

MOST nezavisnih lista na svom je Facebooku u utorak objavio kako će se sutra sastati na dodatnim konzultacijama zbog usuglašavanja oko prijedloga koje je MOST jučer iznio na zajedničkom sastanku u hotelu Esplanade, sa Domoljubnom koalicijom u 14 sati u Šibeniku, a potom i s predstavnicima koalicije Hrvatske raste u 19 sati u Zagrebu.

Kako navode na Facebook stranicama MOSTA, dodatne sastanke zatražile su koalicije. Na sastanku s Domoljubnom koalicijom MOST će prestavljati Ines Strenja Linić, Ivan Kovačić – Gradonačelnik Grada Omiša i Božo Petrov; dok će na sastanak s koalicijom Hrvatska raste doći Ljubica Ambrušec Nikola Grmoja, Ivan Lovrinović i Božo Petrov.

Domoljubna koalicija je zatražila dodatni sastanak radi usuglašavanja oko prijedloga MOST-a s jučerašnjeg sastanka u…

Posted by MOST nezavisnih lista on Tuesday, December 8, 2015

SDP Hrvatske je zatražio dodatni sastanak radi usuglašavanja oko prijedloga MOST-a s jučerašnjeg sastanka u Esplanadi….

Posted by MOST nezavisnih lista on Tuesday, December 8, 2015

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u utorak se također oglasio na svojoj Facebook stranici napisavši kako je u ovim pregovorima rijč o odgovornosti prema hrvatskom narodu, a ne o foteljama.

“Naš stav kao Koalicija Hrvatska raste je jasan i to sam naglasio nedavno u svom pismu Mostu. Želimo nastaviti služiti našim građanima i voditi Hrvatsku u pozitivnom smjeru rasta, reda i rada. Kao i stotine tisuća građana koji su nam ukazali povjerenje na izborima, ne želimo dopustiti povratak u kaos, krizu i nebrigu za građane. To je naša zajednička dužnost i obveza.”, napisao je Milanović.

U ovim pregovorima riječ je o odgovornosti prema hrvatskom narodu, a ne o foteljama. Naš stav kao Koalicija Hrvatska…

Posted by Zoran Milanović on Tuesday, December 8, 2015

Komentiraj