Most je u nedjelju i službeno predstavio Roberta Pauletića kao svog kandidata za gradonačelnika Splita. Potporu mu je došao dati i novoizabrani predsjednik Božo Petrov.

“Pauletić je izbor iz više razloga. Podržavao je ideju Mosta od samog početka, bio je u prošloj Vladi u turizmu, u sezoni koja je oborila sve rekorde. Osim poduzetničke i novinarske karijere, proputovao je stotinjak država. Što god je radio do sada pobjeđivao je i vjerujem da će i u ovoj majci bitaka odnijeti pobjedu. Ja osobno, a i Most čvrsto stojimo uz Roberta”, rekao je Petrov, kako prenosi N1.

Pauletić je istaknuo da u borbu ulazi u teškim vremenima kad je Split u apatiji i opterećen dugovima i neradom. Rekao je da Split ima svoje mjesto u svijetu te da će se, kao svjetski putnik i poduzetnik, suprotstaviti profesionalnim političarima. “Moji protukandidati nisu praktički vidjeli svijeta”, dodao je.

Naveo je i svoje tri glavne poruke – zaustaviti uhljebe, zapadna obala mora biti ponos grada te Splićane staviti na prvo mjesto.

Komentiraj