“Moram to reći, inače bih puknuo. Baš sam ljut!”

HINA/ Denis CERIĆ

Saborski zastupnik Snage Goran Aleksić u petak je na Facebooku objavio status o pokušaju opoziva Martine Dalić. Objavu, naslovljenu s ‘Moram to reći, inače bih puknuo’, prenosimo Vam u cijelosti:

“S opozicijom sam dogovorio da kod zahtjeva za opoziv Martine Dalić ide i točka 7. koja glasi:

“7. Osim svega navedenoga, ministrica Dalić konstantno ignorira važnost zaštite potrošača oštećenih nezakonitim poslovanjem hrvatskih banaka, pa je tako ministarstvo kojem je na čelu odbilo prihvatiti prijedlog da se zakonom omogući vansudsko obeštećenje hrvatskih građana oštećenih nezakonitim povećanjima kamatnih stopa, a što je već pravomoćno utvrđeno kolektivnom sudskom presudom iz zasad jedinoga kolektivnog sudskog procesa u RH. Očigledno je da ministrica Dalić predstavlja produljenu ruku nepoštenih banaka, čija je nepoštenost pravomoćno sudski utvrđena, te onemogućuje sustavno obeštećenje hrvatskih građana na temelju relevantne pravomoćne sudske prakse.”

Ono što je otišlo u proceduru ima samo 6 točaka, nema sedme točke. Ne znam što bih rekao. Svi smo se dogovorili da ide i sedma točka, i sada te sedme točke nema.

Da sam znao što će se dogoditi, ja ne bih potpisao!

Baš sam ljut!”, napisao je Aleksić.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1754301927994257&set=a.116658538425279.25497.100002434001364&type=3

Komentiraj