Momčilo Raspopović i Tibor Halilović napustili Rijeku

Prvo okupljanje nogometaša Rijeke u 2021. godini propustili su Momčilo Raspopović i Tibor Halilović koji su na pragu realizacije transfera u rumunjsku Astru Giurgiju odnosno nizozemski Heerenveen.

Trener Simon Rožman tako je na raspolaganju imao sljedeće igrače: Adam Čerin, Adrian Liber, Andrej Prskalo, Daniel Štefulj, Darko Velkovski, David Nwolokor, Domagoj Pavičić, Emanuel Mihalić, Ennio Travaglia, Filip Braut, Franko Andrijašević, Hrvoje Smolčić, Ivan Lepinjica, Ivan Nevistić, Ivan Tomečak, Joao Escoval, Luka Capan, Luka Menalo, Matija Frigan, Milan Ristovski, Niko Galešić, Nino Galović, Noel Bilić, Robert Murić, Sandro Kulenović, Sterling Yateke, Stjepan Lončar, Tomislav Turčin i Zoran Arsenić.

Nova imena u svlačionici su Adrian Liber koji se vratio s posudbe iz Orijenta 1919 te 20-godišnji stoper Emanuel Mihalić koji je do sada bio član Poleta iz Sv. Martina na Muri, a na treninzima će se provjeriti njegove kvalitete.

Rijeke je već danas otputovala u Umag gdje će odraditi boraviti od 4. do 8. siječnja, te od 11. do 15. siječnja, a tamo će odraditi i tri pripremne utakmice protiv Fehervara (8. siječnja),  ND Gorica (13. siječnja) i Budafokija (15. siječnja).

Prva prvenstvena utakmica očekuje ih 19. siječnja kada će gostovati kod Dinama u zaostaloj utakmici jesenskog dijela HT Prve lige.

Izjava trenera Rožmana na početku priprema:

Komentiraj