Molson Coors

MOLSON COORS Katarina Bule nova je direktorica digitalnog marketinga i medija za Europu

Katarina Bule nova je direktorica digitalnog marketinga i medija Molson Coorsa za Europu, čiji je član Zagrebačka pivovara.

Katarina Bule je u Zagrebačku pivovaru došla 2014. godine, nakon dugogodišnjeg rada na različitim pozicijama u području digitalnog marketinga u VIPnetu. Mlada poslovna žena ima više od deset godina iskustva u digitalnom poslovanju, što joj je dalo snažnu pozadinu i razumijevanje integriranih digitalnih marketinških komunikacija, razvoja digitalnih proizvoda, analitike i upravljanja digitalnim projektima.

Na trenutačnoj poziciji odgovorna je za postavljanje digitalnih strateških smjernica za krajnje potrošače i poslovne korisnike te njihovu implementaciju na europskim tržištima s krajnjim ciljem osiguravanja daljnjeg rasta tvrtke kroz zadovoljstvo potrošača i kupaca. Nova pozicija ima poseban fokus na komunikaciju s krajnjim potrošačima kroz digitalne platforme, razvoj digitalnih usluga, odnosno digitalizaciju cjelokupnog poslovanja s ciljem povećanja efikasnosti te izgradnju vještina i znanja potrebnih da bi marketinški stručnjaci uspješno obavljali svoj posao u digitalno vrijeme. Pozicija direktorice digitalnog marketinga uključuje i educiranje ostatka kompanije o pogodnostima komunikacije u digitalno doba i važnosti digitalnih tehnologija.

“Veselim se novom profesionalnom izazovu unutar trećeg pivara u svijetu Molson Coorsa, čiji je član i Zagrebačka pivovara te vjerujem da ću svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem na području digitalnog marketinga doprinijeti novim poslovnim uspjesima na novoj poziciji”, izjavila je Katarina Bule.

Katarina Bule

Komentiraj