MOJA UČITELJICA ZOVE SE NADA Humanitarna akcija i koncert Zagrebačke filharmonije i Olivera Dragojevića

Marko Jurinec/PIXSELL

Predstavljamo vam humanitarnu akciju ‘Pokaži ljubav za školu u bolnici’, pod nazivom “Moja učiteljica zove se Nada” namijenjenoj pomoći Osnovnoj školi Izidora Kršnjavog tj. njihovoj ”školi u bolnici” smještenoj u Klinici za dječje bolesti i Institutu za tumore u Gradu Zagrebu.

Misija akcije je olakšati teško bolesnoj djeci njihove mnogobrojne bolničke dane tako da uz pomoć personalizirane škole stvore odmak od trenutnih problema te da im se olakša povratak u normalan život.

Akcijom će se osvijestiti javnost o problemima teško bolesne djece i važnost ”škole u bolnici” u Republici Hrvatskoj u rješavanju i ublažavanju tih problema što se planira postići nizom televizijskih emisija, TV reklama, radio spotom, jumbo plakatima, billboardima, city lights oglašivačima, aktivnostima na društvenim mrežama, člancima i objavama u tiskanim medijima.

Putem humanitarnog telefona i direktnim donacijama sakupljat će se sredstva tijekom više od mjesec dana trajanja kampanje koja će kulminirati svečanim Božićnim koncertom Zagrebačke filharmonije i Olivera Dragojevića (22.12.) u KD Vatroslava Lisinskog.

Koncert će imati direktan prijenos putem nacionalne televizije, s uključenim popratnim televizijskim programima i call centrom u kojem će na pozive građana odgovarati osobe iz javnog života.

Komentiraj