Moise Kean organizirao ‘neurednu zabavu s modelima’, u klubu zgroženi

Tek što se u Engleskoj smirila situacija nakon što se doznalo da je Kyle Walker organizirao ‘korona-party’ s nekoliko djevojaka, britanski mediji pišu o novom seks-skandalu.

Ovoga puta ‘pod reflektorima’ je mladi talijanski nogometaš Evertona Moise Kean koji je, po pisanju Daily Stara, bio domaćun ‘neuredne zabave s modelima’. Kean je organizirao orgije u svom domu gdje je bilo prisutno još nekoliko ljudi.

Ono što je neshvatljivo je da je 20-godišnjak objavio video sa zabave na Snapchatu, a snimka je, očekivano, završila u engleskim tabloidima.

U Evertonu su postupcima svog nogometaša zgroženi. “Ignorirao je vladine smjernice i politiku kluba u vrijeme krize s koronavirusom. Snažno izražavamo razočaranje u igrača i dajemo do znanja da su ovakva ponašanja neprihvatljiva. Nevjerojatni ljudi u našoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi zaslužuju izuzetno poštovanje za svoj naporan rad i požrtvovnost i najbolji način da im pokažemo poštovanje jest da učinimo sve što možemo kako bismo ih zaštitili”, poručili su iz kluba.

Komentiraj