Moguća poledica, ponegdje ima magla, vjetar otežava promet

Zbog niskih je temperatura moguća poledica, posebice na vlažnim dijelovima kolnika. Ponegdje ima i magle, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC3).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče: zbog uključivanja izvanrednog prijevoza u zoni čvora Zadar II kratkotrajno će se na 15 minuta zaustavljati sav promet u smjeru Zagreba: do 31.01.2020. god. od ponedjeljka do četvrtka od 14:30 do 15:30 sati, petkom i subotom od 15:30 do 16:30 sati, nedjeljom od 19:30 do 20:30 sati.

Zagrebačka obilaznica – čvor Jankomir (A3): zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) – promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h; zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

Od 07:10 sati je uspostavljena trajektna linija Prizna-Žigljen, s polaskom iz Prizne.

Osobna vozila na ulaz u zemlju čekaju oko pola sata na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Županja, Slavonski Brod i Bajakovo.

Komentiraj