HINA/ Daniel SPONZA

‘Mogu mnogo naučiti od Subašića i Kalinića’

Vratar Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković u ponedjeljak je naglasio kako je zadovoljan početkom priprema u Rovinju i kako je atmosfera u i oko reprezentacije dobra.

“Naravno da se osjeti razlika u kvaliteti suigrača u reprezentaciji i Dinamu, ali ne bih podcjenjivao svoje klupske suigrače. Mislim da smo naposljetku jako dobro izvukli sezonu, premda je bilo problema pri kraju. U jesenskom smo dijelu sezone stekli veliku prednost, a velika je čast ovdje u Rovinju biti jedan od dvojice igrača iz domaće lige, ponosan sam na to, kazao je Livaković.

Upitan o konkurenciji vratara, kaže: “Danijel Subašić i Lovre Kalinić mnogo su iskusniji od mene, pogotovo Subašić koji je branio u Ligi prvaka i ne trebamo strahovati za naše vratare. Naravno da mogu mnogo naučiti od njih, često razgovaramo i mogu mi pomoći pripremiti za nastavak karijere”.

“Malo sam se savjetovao sa Soudanijem, koji je protiv Nigerije igrao s Alžirom. Kaže da su izrazito brzi i neugodni. Nama je utakmica s Nigerijom ‘finale finala’, stvarno moramo dobro odraditi tu prvu utakmicu jer s pobjedom će nam sve biti lakše”, zaključio je Livaković.

Komentiraj