MODRIĆ ZA MARCU “Reprezentacija? Nisam donio konačnu odluku. Vidjet ćemo”

Screenshot/Marca

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić osvanuo je na naslovnici uglednog nogometnog sportskog dnevnika Marce, ačiji je novinar došao sve do Zadra kako bi razgovarao sa zvijezdom Real Madrida uoči početka priprema za novu sezonu.

Modrić je u intervjuu govorio u uspjesima s Real Madridom, očekivanjima u sljedećoj sezoni, ali i o suđenju Zdravku Mamiću te eventualnom odlasku iz reprezentacije, čiju kapetansku vrpcu nosi.

“Reprezentacija? Nisam donio konačnu odluku. Vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Real Madridom i dobro se pripremiti”, rekao je Modić.

O svojoj ulozi u suđenju Zdravku Mamiću na osječkom sudu, rekao je da je ‘vrlo neugodna i komplicirana situacija’ te da ima mirnu savjest. “Ne mogu govoriti više o toj temi, nije lijepo, komplicirano je. To je nešto što se dogodilo prije mnogo godina i za mene je to i sve što se događa oko toga jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću također izdržati i ovo i da će se sve brzo završiti kako bih to mogao zaboraviti”, rekao je Modić dodajući da mu je teško, ali kako ne može izaći iz svoje kože.

Komentiraj