MODRIĆ “Više od deset godina ginem za ovaj dres i nastavit ću to raditi”

HINA/ Tomislav PAVLEK

Kapetan hrvtaske nogometne reprezentacije i nogometaš Real Madrida Luka Modrić najavio je u petak sutrašnju kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine protiv Kosova.

“Očekujemo tešku utakmicu. Morat ćemo biti maksimalni kako bismo ostvarili dobar rezultat, odnosno pobjedu. Kosovo je nezgodna momčad, tehnički potkovana, s dosta brzih igrača”, rekao je Modrić dodajući kako Kosovo može napraviti probleme svakome koji nije na pravoj razini. “Kosovo bolje igra u gostima nego kod kuće te moramo biti oprezni i prezentirati svoju najbolju igru. Tako ćemo u pozitivnoj atmosferi, s pozitivnim rezultatom, otići u Tursku”, kaže hrvatski kapetan.

Priznaje da ih je poraz na Islandu malo uzdrmao, ali kaže kako je atmosfera u reprezentaciji još uvijek dobra. “Ostale su još četiri utakmice do kraja kvalifikacija, u svima ćemo ići na pobjedu, i idemo korak po korak. Najvažnije je na kraju otići na Svjetsko prvenstvo. Ako protiv Kosova budemo mogli dodatno popraviti gol-razliku, odlično, ali nemojmo se zavaravati i očekivati sličan rezultat kao u prvom susretu s njima. Ključno je pobijediti i samopouzdano nastaviti kvalifikacije”, rekao je Modrić.

Komentirao je i svoje nastupe u hrvatskom dresu te navijačima. “Ja sam u reprezentaciji više od deset godina. Dajem svoj maksimum i ginem za ovaj dres bez obzira što drugi mislili o tome, i nastavit ću to raditi sve dok sam ovdje. Najvažniji je uspjeh Hrvatske, a sve ostalo mi je nebitno”, zaključio je.

Komentiraj