MODRIĆ: “Sve titule europskog prvaka bih mijenjao za naslov svjetskog prvaka”

hina

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić uoči finalne utakmice Svjetskog prvenstva protiv Francuza rekao je da bi mijenjao sve četiri osvojene titule Lige pravaka za trijumf u nedjelju i svjetski naslov s Hrvatskom.

“Promijenio bih Lige prvaka za naslov Svjetskog prvaka s Hrvatskom. Kad bi se moglo”, rekao je Modrić. Hrvatski kapetan je priznao i da mu je “milijardu puta” kroz glavu prošla slika kako podiže trofej svjetskog prvaka.

“Nadam se da će se i ostvariti”, dodao je Modrić.

Smatra da su Francuzi najteži protivnik koji nas čeka na SP-u.

“Zasluženo su u finalu. Velika su momčad, imaju fenomenalnu generaciju. Nakon Eura, sada su u finalu i na Svjetskom prvenstvu. Stvarno su jaki, ali ostavit ćemo opet srce na terenu. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za osvajanje naslova prvaka”, kazao je Modrić.

No, i hrvatski kapetan je svjestan da je ogroman uspjeh ostvaren već samim ulaskom u finale.

“Bez obzira što bilo u finalu, već smo napravili nešto strašno. No, vjerujem da možemo postati svjetski prvaci. Bez obzira što se dogodi u finalu, ovo je po meni najveći trenutak hrvatskog sporta. Imamo sve predispozicije da napravimo taj još jedan korak”, rekao je Modrić, piše Slobodna Dalmacija.

Komentiraj