MODRIĆ: “Sretni smo što smo ovdje nakon dugo vremena”

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u srijedu je, u društvu izbornika Zlatka Dalića, najavio sutrašnju utakmicu protiv Mađarske na Poljudu.

“Sretni smo što smo ovdje nakon dugo vremena, meni je u sjećanju ona utakmica s Gruzijom, gdje nas je publika nosila do pobjede od negativnog rezultata i okrenuli smo utakmicu. Ako ćemo imati teških trenutaka, oni će nas nositi prema pobjedi”, poručio je Modrić, koji je proteklog vikenda zabio pogodak za Real Madrid.

“Po meni će biti najvažnije kako ćemo mi ući u utakmicu, svaki put kad bi bili pravi, bili smo nemjerljivo bolja ekipa od suparnika. Morat ćemo odigrati na tim razinama, Mađari su pokazali kakvu kvalitetu imaju, ako nisi na 100 posto mogu te iznenaditi. Pobijedili su nas, samim time pokazali su da imaju kvalitetu i da nam mogu nauditi”, poručio je i dodao kako je imperativ pobjeda kako bi se u završnicu kvalifikacija krenulo mirnije.

Upitan kakvo je stanje s ozljedom, kaže: “Imao sam nakon Slovačke i Azerbajdžana ozljedu aduktora. Vratio sam se u puni pogon, ne osjećam tegobe i vraćam se u ritam, trebaju mi samo minute”.

Komentiraj