MODRIĆ: “Ovakav pristup moramo uvijek imati”

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izjavio je nakon utakmice kako ih Velšani uopće nisu iznenadili. “Znali smo da će igrati na duge lopte, te ubacivanje Balea i desetke iz drugog plana. Jako smo dobro to branili”, rekao je Modrić za NovuTV.

Poručio je kako su ova tri boda vrlo važna. “Ovo je put. Ovakav pristup moramo uvijek imati. Dobili smo neka nova imena poput Brekala, Livakovića na vratima, Barišića… Svi mladi i novi su potvrdili da su opravdano ovdje. Trebamo nastaviti tako dalje”, rekao je kapetan.

Domagoj Vida istaknuo je kako su uvjeti bili iznimno teški, ali da je najvažnije bilo osvojiti tri boda prije ljetne stanke. “Bila je jako velika vrućina. Bilo je i gledateljima teško, a onda možete zamisliti kako je bilo nama na terenu. Vidjeli ste na kraju utakmice kada smo svi popadali na travnjak. Hvala svima koji su nas bodrili na tribinama, ali i onima koji su nas bodrili pred malim ekranima”, priča Vida.

Priznao je kako je na kraju utakmice ipak bilo malo panike. “Dobili smo nesretni gol, ja sam dirao loptu, prevario sam Livakovića. Bila je malo panika, samo da ga ne primimo. Idemo odigrati još tu prijateljsku utakmicu i onda na zasluženi odmor”, istče Vida.

Komentiraj