foto HINA/ Tomislav PAVLEK /tp

MODRIĆ ‘Ništa još nismo napravili, ali ovako se bori za Hrvatsku’

Hrvatska reprezentacija plasirala se u dodatne kvalifikacije velikom pobjedom u Kijevu 2:0 protiv Ukrajine. Protivnika u dodatnim kvalifikacijama saznat će 17. listopada u Zürichu.

Uz dvostrukog strijelca Kramarića, apsolutno najbolji hrvatski igrač bio je Luka Modrić koji je praktički sam igrao sat vremena.

“Najbitnije je da smo pokazali karakter i ostavili srce na terenu. Odigrali smo zrelo, bez ikakve panike i zasluženo pobijedili. Ali, ništa mi još nismo napravili, tek smo u playoffu. Moramo zapamtiti ovu utakmicu, zapamtiti kako smo igrali i tako igrati u doigravanju”, rekao je Modrić nakon utakmice.

“Pritisak je bio jako velik, ali svaka utakmica za Hrvatsku je pritisak. Možda je i bolje da nam je igrala samo pobjeda, a ne i remi, jer se mi ne znamo braniti. Užasno mi je žao zbog one Finske, još mi nije jasno kako se to dogodilo”, dodao je Modrić.

Andrej Kramarić odigrao je najbolju utakmicu za reprezentaciju i s dva gola poslao je u playoff.

“Pamtit ću ove golove, ali ništa tu još nije gotovo. Izbornik nam je rekao točno gdje i kako moramo stajati i to smo i ispunili, do najsitnijih detalja. Igrali smo strpljivo, čekali smo da se malo otvore i onda realizirali svoje šanse”, rekao je Krama.

Komentiraj