EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Modrić: Bit će teško protiv Atletica, ali očekujem trofej

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji se u srijedu s Realom iz Madrida plasirao u finale Lige prvaka, rekao je kako je pobjeda od 1-0 nad Manchester Cityjem zaslužena, te da ih u finalu čeka teška utakmica protiv Atletico Madrida.

“Bila je to spektakularna noć. Presretni smo što smo u finalu. Ovo mi je drugo finale Lige prvaka u posljednje četiri godine”, izjavio je Modrić.

“Zadovoljan sam i ponosan na ovu momčad i publiku. Kada se pogledaju obje utakmice protiv Manchester Cityja jasno je da smo zasluženo prošli dalje. Oni nisu imali niti jednu priliku. Njihov jedan udarac na naša vrata u dva susreta bilo je doista malo za takvu momčad kao što je City. S druge strane mi smo imali puno prilika, mogli smo zabiti još golova”, rekao je.

Real Madrid će u finalu igrati protiv gradskog rivala Atletica kojeg je 2014. u Lisabonu pobijedio u finalu nakon produžetka sa 4-1.

“Prije dvije godine igrali smo protiv njih i svjesni smo kako je bilo teško tada. Sada očekujemo sličnu utakmicu i nadam se istom konačnom ishodu”, rekao je hrvatski vezni igrač.

Osvrnuvši se na dosadašnji put Real Madrida ove sezone istaknuo je kako Real Madrid razmišlja jedino o sebi a ne o drugim momčadima.

“Za nas je bilo jako važno doći do ovdje, biti u finalu, i to smo ostvarili”, naglasio je dodavši i kako je jako zadovoljan osobnom situacijom u klubu.

“Sretan sam u Madridu, nadam se da ćemo osvojiti Ligu prvaka, a ja želim ostati u ovom klubu. Hvala pubici na podršci”, zaključio je Modrić.

Komentiraj