MODRIĆ: “Bio je poseban gušt i osjećaj igrati na Poljudu”

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić sinoć je odigrao sjajnu utakmicu protiv Mađara na Poljudu, a vodeći pogodak u 5. minuti emotivno je proslavio.

“Jako važna pobjeda, sretni smo zbog pobjede. To je ono što smo htjeli. Odigrali smo sjajnu utakmicu, mogli smo i uvjerljivije slaviti, ali u svakom slučaju velika noć za Hrvatsku i hrvatski nogomet”, kazao je Modrić, kojeg je izbornik Zlatko Dalić povukao s terena u 67. minuti, a prilikom izlaska iz igre dobio je glasne ovacije s poljudskih tribina.

“Što mogu reći osim zahvaliti publici. Bio je poseban gušt i osjećaj igrati na Poljudu. Uživali smo u svakom trenutku. Ovo je bio jedan od boljih ambijenata u kojima sam igrao”, kazao je kapetan ‘Vatrenih’ za Dnevnik.hr.

Modrić je kazao kako se nada da će se reprezentacija što prije ponovno zaigrati na Poljudu. “Mi nikada nismo odlučivali o tome. Želimo igrati opet na Poljudu, kao i u svim drugim gradovima. Vidjet ćemo što će donijeti budućnost. Uživali smo što smo ovdje došli, a publika je pokazala koliko je uz nas”, istaknuo je.

Iako je standardni izvođač kaznenih udaraca, Luka je priliku da zabije s bijele točke prepustio Ivanu Perišiću. “Ivan me pitao da puca jedanesterac jer nikada nije zabio pogodak na Poljudu u dresu reprezentacije. Rekao sam mu da puca i šteta da nije zabio”, zaključio je Modrić.

Komentiraj