Modrić: Bila je čast dijeliti svlačionicu s Casillasom

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji se s Real Madridom nalazi na pripremama u Australiji, poslao je oproštajnu poruku kapetanu Ikeru Casillasu koji se u ponedjeljak na stadionu Santiago Bernabeu oprostio od publike pred kojom je igrao posljednjih 16 godina i karijeru će nastaviti u Portu.

“Kapetane želim ti sve najbolje u novoj etapi tvoje čudesne karijere. Bila je čast s tobom dijeliti svlačionicu tijekom tri sezone,” napisao je Modrić na društvenoj mreži Instagram gdje je objavio fotografiju na kojoj je na terenu zagrljen s Casillasom.

Modrić se tako pridružio suigračima koji od petka navečer, kada je transfer Casillasa u Porto postao služben, šalju poruke podrške utučenom vrataru.

Više od dvije tisuće navijača uz povike “Iker, Iker” odalo je priznanje vrataru koji je 725 puta nastupio za ‘Kraljevski klub” osvojivši pritom 19 trofeja. Dio navijača je ispred ulazak u Real tražio ostavku predsjednika Florentina Pereza koji je prodao 34-godišnjeg Casillasa dvije godine prije isteka njegovog ugovora.

 

  • “Odlazim u zemlju koja je blizu, no gdje god bio uvijek ću raditi sve za dobrobit Real Madrida. Bit ću njegov ambasador”, rekao je Casillas.

 

Zahvalio je svima, uključujući navijače koji su mi zviždali prošle sezone.

“Onima s kojima sam se razilazio u mišljenju želim reći da mi je doista žao”, rekao je. U nedjelju je u suzama pročitao oproštajno pismo. Iako nije spomenuo, brojni novinari komentiraju da je uprava htjela njegov odlazak.

Predsjednik Perez je napomenuo da je on htio da Casillas ostane no da je odlazak bio vratareva želja. “Nitko iz Real Madrida nije tražio da ode. Imao je ponudu i tražio je da ju razmotrimo”, rekao je Perez koji već neko vrijeme radi na dovođenju deset godina mlađeg reprezentativnog čuvara mreže Davida De Gee, člana Manchester Uniteda.

Komentiraj