Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i protiv Grka je u četvrtak odigrao – kapetanski. Hrvatska je slavila sa 4:1, a u nedjelju ih očekuje uzvratni susret zu Pireju.

“Odigrali smo vrhunsku takmicu. Šteta zbog tog gola koji smo primili iz njihovog prvog udarca. No tek smo pola posla napravili, sad se treba dobro odmoriti i tamo opet odigrati veliku utakmicu. Mogli smo zabiti još poneki gol, ali nećemo se buniti na 4:1”, rekao je Modrić.

Dodao je da je dobar znak što su ‘Vatreni’ imali puno prilika. “Ali, nema euforije, čeka nas još teških 90 minuta tamo. Moramo odigrati na istom nivou da odemo u Rusiju. Grci su jaki u prekidu, iz prvog su nam zabili. Poslije smo se ipak dobro branili. U svakom slučaju, 4:1 je jako dobar rezultat, ali zna biti varljiv”, poručio je.

Naglasio je da gol u gostima puno znači, te poručio da ne smiju ne iskoristiti ovaj rezultat. “Bila bi stvarno tragedija da ovo propustimo, ne misliti da se tamo idemo braniti, nego odigrati kao da igramo u Zagrebu, odigrati kao večeras ovdje i kao utakmicu u Ukrajini”, smatra kapetan.

 

Komentiraj