‘MODRI’ PREZADOVOLJNI NAKON UTAKMICE Eduardo: “U isto sam vrijeme tužan i sretan”

EXPA/PIXSELL

Nogometaši zagrebačkog Dinama u srijedu su, drugu godinu zaredom, izborili Ligu prvaka preokretom protiv Salzburga.

“Jako smo sretni, borili smo se do zadnje minute i drago nam je da nam se to vratilo”, rekao je nakon utakmice Marko Rog za službene stranice ‘Modrih‘ dodajući da nisu dobro otvorili utakmicu, ali su u nastavku sve ispravili. “Pojednake smo ekipe, sitnice su odlučivale i presretni smo što smo izborili mjesto u najljepšem natjecanju”, kaže Rog.

Ante Ćorić je u igru ušao u drugom poluvremenu, a nakon susreta i on je bio prezadovoljan prolaskom Dinama. “Počeli smo loše, ali na kraju je rezultat super. Odlučili smo igrati naš nogomet, nismo se bojali, stvarno je rezultat fantastičan”, kaže mladi Ćorić dodajući da su vjerovali u pobjedu do samog kraja. “Znamo našu kvalitetu, nagradio nas je Bog s dva gola kad smo počeli igrati svoj nogomet”, poručio je Ćorić koji se zahvalio navijačima koji su bili na cijelom stadionu.

Portugalski vratar Eduardo odigrao je posljednju utakmicu u modrom dresu. “U isto sam vrijeme tužan i sretan. Ovo je bila prekrasna priča, ali dobio sam priliku u velikom klubu. To je prilika mog života i mislim da sam zaslužio”, rekao je Eduardo. “Nadam se da će me pamtiti kao osobu koja je uvijek davala sve za klub i navijače i da će imati lijepa sjećanja na mene jer ja zasigurno hoću za sve s kojima sam igrao i surađivao”, zaključuje.

Komentiraj