‘MODRI’ NAKON SLAVLJA U SKOPJU “Zadovoljni smo i sretni, ali s obje noge na zemlji”

HaloPix/PIXSELL

Hrvatski prvak Dinamo u utorak je u Skopju u drugom pretkolu Lifge prvaka slavio protiv vardara sa 2:1, a trener ‘Modrih’ Zlatko Kranjčar bio je zadovoljan nakon utakmice poručivši kako su ostvarili ono po što su došli – dobar rezultat i pobjedu.

“Vrlo dobro smo ušli u utakmicu, nametnuli ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri što su i uspjeli. Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku”, rekao je Kranjčar dodavši da je Dinamo bio bolji i zasluženo pobijedio.

Naglasio je kako se Dinamo, nakon ove pobjede, neće opustiti. “Svjesni smo prednosti, ali moramo biti i oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi. Zadovoljni smo i sretni, ali s obje noge na zemlji”, rekao je Kranjčar za klupske stranice.

Zadovoljni su bili i nogometaši Dinama. Strijelac Marko Rog naglasio je da su zasluženo pobijedili, ali je i svjestan da je ispred njih još jedna utakmica. “Moj gol? Naravno da sam sretan, odlično sam otvorio sezonu i neka se samo ovako nastavi”, kazao je Rog.

Domagoj Antolić čestitao je Vardaru na dobroj utakmici. “Bilo je stvarno “nemoguće” vruće, nije bilo lako igrati ni Vardaru ni nama, ali svejedno mislim da smo odigrali jako zanimljivu utakmicu”, kaže dodajući da je šteta da nisu iskoristili svoje prilike iz drugog poluvremena i u Zagreb se vratili sa većom prednosti. “Ukupno je naša pobjeda zaslužena, bolji smo od Vardara, ali itekako su opasni i ne pada nam na pamet opustiti se uoči uzvrata”, zaključio je Antolić.

Komentiraj