Modna i tekstilna tvrtka Varteks predstavila kolekciju za aktualnu sezonu

Varteks

Modna i tekstilna kompanija Varteks u svojoj trgovini u City Centru One West Zagreb predstavila je novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen-zima 2018/19.

Prigodom predstavljanja, u odjevnim kombinacijama pistom su prošetali influenceri i ambasadori brenda: voditeljica Antonija Stupar Jurkin, pjevač Marko Tolja i violončelistica Zagrebačke filharmonije Zita Varga. Reviji su prisustvovale i brojne osobe iz javnog i poslovnog života.

Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete. Poznato je da su tradicija i veliko iskustvo prepoznatljivi u Varteksovim kreacijama, tkanine su oplemenjene različitim doradama, istaknimo samo gradaciju vune za još veću udobnost.

Stil i boje su prilagođeni trendovima sezone u segmentu muškog i ženskog poslovnog odijevanja, a posebna pozornost je posvećena i različitim figurama: fashion fit-slim, business fit-regular i comfort fit.

Tvrtka Varteks ove godine slavi sto godina stvaranja mode, osim uvođenja novog koncepta poslovnica, na internetu je nedavno oformljen i moderan web shop.

Komentiraj