Grgo Jelavic/PIXSELL

“Moćan instrument zastrašivanja svih koji nisu članovi HDZ-a ili HNS-a”

Predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović pozvao je u srijedu Vladu da povuče “štetan i sramotan” prijedlog Zakona o Državnom uredu za reviziju jer se njime HNB stavlja u povlašteni položaj u odnosu na druge subjekte revizije. Komentirao je i Zakon o Ini.

Saborski zastupnik Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku javio se uživo u emisiju Novi dan televizije N1.

Komentirajući povećanje broja radnih mjesta koje će imati novi Državni inspektorat rekao je kako je to nova akcija masovnog uhljebljivanja. “Na čelno mjesto Državnog inspektorata došao je čovjek iz Hrvatskog sabora, a on sad postaje drugi ili treći najmoćniji čovjek u Hrvatskoj. Ne mogu se oteti dojmu da će to biti jedan moćan instrument zastrašivanja svih onih koji nisu članovi HDZ-a ili HNS-a, rekao je Lovrinović.

Osvrnuo se i na ambiciozne planove koje je Mikulić najavio rekavši kako su kod takvih akcija uvijek veliki planovi, ali da su se građani već toga nagledali. “Imamo ljude koji ne mijenjaju hrvatsku stvarnost. Sad se prepakirava iz jednog oblika u drugi i sad bismo mi građani trebali povjerovati da će biti promjena. Ova vlada cijelo vrijeme vlada po PR-u i cijelo vrijeme nas uvjeravaju da je to što rade dobro. I to se sve plaća novcem nas poreznih obveznika.

Komentiraj