Moby iskreno progovorio o samoubojstvu i borbi s depresijom

Moby je u novom intervjuu otkrio kako je želio sebi oduzeti život prije dodjele MTV nagrada 2002. godine, te o borbi s depresijom i ovisnošću.

Riječ je intervjuu koji je Moby dao za potrebe dokumentarnog filma ‘Moby Doc’ u kojem je govorio o depresiji koju je pretrpio na vrhuncu karijere. Dokumentarac ‘Moby Doc’ biti će objavljen paralelno s izlaskom njegovog novog albuma ‘Reprise’.

Prisjećajući se svog boravka u hotelu Barcelona’s Arts večer prije dodjele MTV Awards, Moby je rekao: “Noć prije sam stigao u svoj hotel i bio sam na vrhu jednog od najelegantnijih hotela u kojima sam ikad bio. Na vrhu ovog hotela nalaze se četiri ogromna apartmana. Susjedi u drugim apartmanima su mi bili Bon Jovi, P Diddy i Madonna. Te sam se noći na kraju jako napio. Sve je bilo savršeno. Sve što sam ikad želio bilo mi je dato, čak i više. Prodao sam 10 ili 20 milijuna ploča, a bio sam tako malodušan. Kako je bilo čudno što sam dobio sve, a nikad nisam bio depresivniji.”

Dokumentarni film ‘Moby Doc’, u kojem će Moby govoriti o svojim borbama s ovisnošću i depresijom, trebao bi biti dostupan na streaming servisima od 28. svibnja. Na novom albumu ‘Reprise’ Moby je ugostio Budapest Art Orchestra te gostujuće glazbenike kao što su Kris Kristofferson, Mark Lanegan, Gregory Porter i Skylar Gray.

 

 

 

 

Komentiraj