mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

mobis.hr

Uoči prvog rođendana, mobis.hr odabran je za najbolji hrvatski webshop.

Nagradu je dodijelila udruga eCommerce Hrvatska, a sedam najuspješnijih hrvatskih web developera koji rade i za najpoznatije svjetske web trgovine, ocjenjivalo je kvalitetu korisničkog iskustva hrvatskih webshopova.

mobis.hr već je u prvoj godini rada ostvario izniman uspjeh te je uz kupce osvojio i struku. Ovaj webshop dio je tvrtke Mobis-electronic d.o.o. koja ove godine slavi 25 godina poslovanja te već godinama opravdava povjerenje kupaca.
Ovo nije prva potvrda uspješnosti rada webshopa, početkom ove godine, prema ocjenama kupaca bio je najbolje ocijenjeni webshop unutar Shopper’s Mind istraživanja, a sve u sklopu certifikacije za CERTIFIED SHOP® nacionalnu oznaku povjerenja te EMOTA europsku oznaku povjerenja koju nosi više od 17 000 europskih trgovina.

Kriteriji koji su se ocjenjivali prilikom odabira najboljeg hrvatskog webshopa, bili su naslovna stranica i navigacija po stranici, kategorije proizvoda i filteri, stranice proizvoda, proces plaćanja, pretraživanje po stranici te mobilna verzija internetske trgovine. mobis.hr ostvario je odlične rezultate u svim kategorijama.

U ponudi je dostupno više od 450 različitih modela mobilnih uređaja, veliki izbor dodatne opreme, tableta, nosive tehnologije te dronova i drugih gadgeta. Upravo zbog velikog broj različitih proizvoda razvijena je i napredna tražilica koja pruža vrhunsko iskustvo korištenja.

Svakodnevnim osluškivanjem potreba kupaca, mobis.hr ponuda kontinuirano se nadopunjuje i razvija. Kupci mogu pronaći najtraženije svjetske brandove pametnih telefona kao što su Apple, Samsung, Huawei i Nokia, a dostupni su i popularni kineski brandovi Xiaomi, Meizu i OnePlus te brojni drugi.

Velika se pažnja posvećuje multimedijalnom opisu proizvoda s fotografijama i video zapisima te detaljnim karakteristikama proizvoda. Zahvaljujući mogućnosti uspoređivanja proizvoda kupci vrlo brzo i jednostavno mogu odabrati proizvod koji odgovara upravo njima.

Prilikom kreiranja procesa plaćanja uz ugodno korisničko iskustvo, uložen je velik trud i vrijeme u sigurnosti plaćanja. Neovisno o odabranom načinu plaćanja kupci mogu biti sigurni da će njihovi podaci biti zaštićeni.

Uz plaćanje gotovinom prilikom pouzeća dostupno je i plaćanje Paypalom te American Express, Diners, Visa, MasterCard, Maestro i Discover karticama, putem virmana, opće uplatnice ili Internet bankarstva. Za sve one koji se odluče na plaćanje karticama omogućeno je plaćanje i do 24 rata bez kamata.

Na raspolaganju su i educirani prodavači koji su na usluzi sa svim informacijama telefonskim putem na broj 01/61488514, mailom na [email protected] ili na chatu na mobis.hr webstranici.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]