facebook.com

Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba

Kako se odgajaju djeca u Danskoj, zemlji čiji se narod smatra najsretnijim na svijetu, zna Iben Sandahl, psihoterapeutkinja i obiteljska savjetnica, koja će uskoro posjetiti Zagreb.

Ova poznata Dankinja jedna je od 26 predavača na zanimljivoj konferenciji ‘Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba’, koja će se održati 9. i 10. ožujka u Kongresnom centru Forum u zagrebačkom Green Goldu.

Iben Sandahl

Uz nastup na konferenciji Iben Sandahl će u Zagrebu predstaviti i hrvatsko izdanje bestselera ‘Danski odgoj djece’.

Osim nje, predavači će biti autoriteti na području odgoja poput svjetski poznatog Jespera Juula, obiteljskog terapeuta i autora iz Danske te dr. Rajka Rajovića, autora NTC sustava učenja, koji zna sve o poticanju ranog razvoja dječje inteligencije.

Jesper Juul

O odgoju djece na hrvatski način, pričat će mlade majke Jelena Veljača, Mirna Medaković Stepinac i Ana Vilenica. Poznate glumice sudjelovat će na 10. ožujka na okrugom stolu koji vodi pjevačica i psihologinja Maja Vučić.

“Dokazano je da se dijete najbrže razvija intelektualno, emocionalno i socijalno do sedme godine. Konferencijom želimo potaknuti roditelje na odgovorno roditeljstvo, razvoj roditeljskih vještina i kompetencija, kao i profesionalce koji sudjeluju u odgoju djece u razdoblju ranog djetinjstva. Zbog toga smo okupili vodeće stručnjake koji će predavanjima, ali i praktičnim radionicama, predstaviti najnovija saznanja i prakse o odgoju male djece, dati korisne preporuke i smjernice na koji način učinkovito komunicirati s djecom suvremenog doba, imajući na umu njihove razvojne potrebe i dobrobit. Na konferenciji očekujemo više od tri stotine roditelja, odgojitelja i stručnjaka koji rade s djecom rane i predškolske dobi“, istaknula je Daniela Kos, organizatorica konferencije.

Uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja, stručni pokrovitelji konferencije su Agencija za odgoj i obrazovanje i Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Više informacija na: http://mlijecnizub.hr

Komentiraj