Mladića (24) na Hvaru gurnuli s rive, pao je na stijene i ozlijedio se

Rano jutros na otoku Hvaru ozlijeđen je 24-godišnji mladić kojeg je nepoznati počinitelj, gurnuo s rive u more. Incident se dogodio na Šetalištu put Križa u Hvaru u utorak oko 5:47.

Mladić je prilikom pada u more udario u stijene i ozlijedio se. Riječ je o lakšim ozljedama te mu je pružena liječnička pomoć. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

“Išao je rano jutros na posao u hotelskoj kući kada su iz suprotnog smjera naišla dvojica. Niti su mu nešto kazali, niti on njima, jednostavno ga je jedan od njih gurnuo s rive. U niti pedalj mora, na stijene. Da je umjesto njega bila neka djevojka ili manje vješt muškarac, mogao je netko poginuti”, prepričala je događaj kolegica napadnutog mladića za 24sata.

“Ta dvojica su odmah otrčali, jer su se prije nešto svađali s dvojicom Britanaca. Jedan od tih stranaca je potrčao za njima, a drugi je ostao pružiti pomoć momku na stijenama, pozvati Hitnu i policiju. I jedni i drugi su stigli jako brzo”, dodala je i zaključila: “Ovo više nije normalno, ne može se ni hodati bez straha da te netko ne napadne, bez ikakvog razloga”.

Komentiraj