Mladić s Trešnjevke skrivao drogu u hidrantu. Sakrio gotovo kilogram amfetamina i trave

Zagrebačka policija javila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom za kojeg sumnja da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Navode da je on, na zasad neutvrđen način, nabavljao veće količine amfetamina i marihuane.

Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na Trešnjevci, kao i unutar hidranta u stubištu stambene zgrade u kojoj je boravio. Sve to radio je radi daljnje preprodaje, javlja policija.

Muškarac je prekjučer tijekom postupanja policiji predao plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo oko 0,4 grama amfetamina. Policija je istog dana u stubištu stambene zgrade na Trešnjevci pronašla ukupno 384,2 grama amfetamina i 446 grama marihuane.

Droga u hidrantu pored stambene zgrade

Droga je pronađena u hidrantu koji se nalazi odmah do vrata stana u kojem osumnjičeni boravi. Amfetamin i marihuana su bili u po dvije plastične vrećice. Policija je našla i jednu plastičnu kutiju, jednu staklenku te dvije digitalne vage.

Policija je jučer obavila pretragu stana na Trešnjevci u kojem su pronašli oko 5,75 grama marihuane i određenu količinu novca za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Komentiraj