Mladi ‘Vatreni’ slavili u zadnjoj provjeri pred EURO, ozljeda Šunjića

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine u srijedu je u prijateljskoj utakmici slavila protiv Danske u Puli s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Toma Bašić u sudačkoj nadoknadi vremena.

Bila je to posljednja priprema mladih hrvatskih reprezentativaca pred odlazak na Europsko prvenstvo koje će se od 16. do 30. lipnja održati u Italiji i San Marinu.

Izbornik Nenad Gračan, pak, ima razloga za brigu. Naime, Dinamov Ivan Šunjić dobio je udarac u gležanj u 38. minuti utakmice nakon čega je u suzama napustio travnjak. Još se ne zna koliko je ozbiljna ozljeda sjajnog veznjaka.

“Vjerujem da će sve biti u redu. Nije izgledalo dobro na poluvremenu u svlačionici, ali Ivan je veliki karakter i nadam se da će biti spreman za Euro”, rekjao je Gračan odmah nakon utakmice.

Istaknuo je i kako je ovo bla važna pobjeda za samopouzdanje njegovih igrača. ” Bilo nam je važno odigrati ovakvu utakmicu da vidimo u kakvom smo stanju. Dečki su se borili, to im se na kraju vratilo”, poručio je.

Komentiraj