Mladi Francuzi ubili i raskomadali svoju žrtvu, inspiraciju pronašli u seriji ‘Breaking Bad’

Screenshot/Youtube

Četiri su osobe uhićene ubog ubojstva mlade žene u francuskom gradu Tolouseu, a tužitelj u slučaju rekao je kako su počinitelji bili inspirirani američkom serijom ‘Breaking Bad’.

Oni su, naime, planirali koristiti korozivnu kiselinu kako bi sakrili mrtvo tijelo svoje žrtve, kao što su u jednoj epizodi napravili glavni likovi Walter White i Jesse Pinkman, piše Business Insider.

Tijeko 23-godišnje Eve Bourseau pronađeno je raskomadano u kovčegu u njenom stanu u ponedjeljak navečer. Obitelj žrtvu nije vidjela tjednima, pa su pozvali policiju. Borseau su ubila tri muškarca i jedna žena, svi u dobi od 19 do 22 godine, nakon što nije platila dug od 6 tisuća eura za drogu.

Bourseau je bila studentinca, koja je nedavno napustila školu nakon što je počela koristiti drogu. Osumnjičeni su se dobro potrudili kako bi sakrili tijelo. Vratili su se do stana svoje žrtve nekoliko puta tijekom tjedna kako bi iz njega ukrali dragocjenosti, provjerili u kojem je stadiju raspadanja rijelo i zamijenili osvježivače zraka koji su prikrivali miris raspadnutog tijela.

Ovo ubojstvo nije prvo inspirirano poznatom američkom serijom. U rujnu prošle fodine Britanka Kuntal Patel pokušala je otrovati svoju majku po uzoru na setiju. “Kao da sam bila član meksičkog kartela. Planirala sam to tako što bih se uživila u likove iz Breaking Bada”, rekla je.

Komentiraj