Davorin Višnjić

Mjuzikl ‘Žuta minuta’ nastavlja igrati u idućoj kazališnoj sezoni

Glumci Hana Hegedušić i Igor Barberić zajedničkim su snagama režirali jedinstvenu glazbenu komediju ‘Žuta minuta’ čija su izvedbe nasmijale mnogobroju publiku Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Uz obilje smijeha i zaraznih nota glumci su pokazali “koliko daleko ljubav prema kazalištu uopće može ići” te uzbudljivim i emotivnim razvojima priče dočarali kako to izgleda kada nas pogodi “žuta minuta”.

Kroz audiciju za ovaj otkačeni mjuzikl “prošetala” je cijela plejada osebujnih likova, a sve su to uz osmjeh ispratili Jelena Rozga, Ivić Pašalić sa suprugom, glumice Mila Elegović i Petra Kurtela, voditeljica Mia Kovačić, modni dizajner Zoran Aragović, dr. Ivana Nola, Rene Bitorajac sa suprugom, Miro Gavran i mnogi drugi.

Glazbu i stihove zaraznih songova potpisuje najpoznatija hrvatska glazbena radionica na čelu s Tončijem i Vjekoslavom Huljić, a priključili su im se i Ivan te Hana Huljić. Za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić, koji je zajedno s Igorom Weidlichom autor ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija s producentom Tadijom Kolovratom i Tonikom.

“Autorski tim je napravio sjajan posao. Publika je doista uživala, bilo je jako puno smijeha, ali i pokoja suza. Svrha predstave je u potpunosti ispunjena. Zaista sam ponosan na sve suradnike, na cijeli tim”, reako je glavni producent Kolovrat.

Mjuzikl nastavlja igrati u idućoj kazališnoj sezoni od jeseni.

Igor Barberić

Komentiraj