MJUZIKL PACIJENTI Spektakl rasprodan dva tjedna prije premijere, u prodaji novi termini – 6. i 19. listopada

“Pravo je vrijeme da čovjek poludi”, slogan je novog spektakla u Koncertnoj Dvorani Vatroslav Lisinski, a kako se čini, za mjuziklom nenadmašnog kreativnog tima Huljić – Gavran – Barberić poludjela je i publika!

Premijerna izvedba rasprodana je čak dva tjedna ranije, a KD Lisinski otvorio je dva nova prodajna termina – 6. i 19. listopada.

KD Lisinski tako odbrojava dane do trenutka kad će se pretvoriti u psihijatrijsku kliniku doktora Lovre koji će uz pomoć svojih raspjevanih pacijenata i posrnule pjevačice Valentine pokušati pronaći pravi put za svoju glazbu i othrvati se beskrupuloznom glazbenom producentu Robertu i raljama mračne strane show-businessa. Zarazni glazbeni brojevi i salve smijeha očekuju publiku u ovom novom hit-mjuziklu za koji se već traži karta više.

“Ne iznenađuje me to što je dvorana od 1900 mjesta već za prvu izvedbu rasprodana. Publika je očito povjerovala da će biti dobra predstava, ako je temeljena na mojoj priči, Tončijevoj glazbi i režiji Igora Barberića, u interpretaciji glumaca, pjevača i plesača koje su Tonči i Igor birali kroz dva kruga audicija s više od 300 prijavljenih u Koncertnoj dvorani Lisinski, koju vodi Dražen Siriščević, veliki poznavatelj glazbe i njezin zaljubljenik i promotor”, rekao je autor libreta Miro Gavran najavljujući dugo očekivanu premijeru.

Hoće li pobijediti glazba ili tamna strana show-businessa, pokazat će mjuzikl ‘Pacijenti’…

Prizor iz mjuzikla ‘Pacijenti'
Prizor iz mjuzikla ‘Pacijenti’
Pogledajte hoće li pobijediti glazba ili tamna strana show-businessa
Pogledajte hoće li pobijediti glazba ili tamna strana show-businessa
Iza mjuzikla stoji nenadmašni kreativni tim Huljić – Gavran – Barberić
Iza mjuzikla stoji nenadmašni kreativni tim Huljić – Gavran – Barberić
img_1471
Doktor Lovro ravnatelj je privatne psihijatrijske klinike. On zna kako najbolje liječiti pacijente – glazbom!

Komentiraj

nacional banner
nacional banner