Dino Stanin/PIXSELL

Mještani Sukošana u šoku nakon trostrukog ubojstva i samoubojstva

Mještani Sukošana šokirani su nakon nedjeljnog trostrukog ubojstva u samoubjstva u njihovom mjestu. Muškarac je hladnim oružjem oduzeo život sestri i njezinom starijem sinu, a nakon toga je ubio još jednu ženu koja je s njima živjela u kućanstvu. Nakon policijske potrage pronađeno je i tijelo trostrukog ubojice.

Policija je potvrdila da je u jutarnjim satima došlo do trostrukog ubojstva u obiteljskoj kući. “Policija je oko 12.56 sati zaprimila dojavu da je pronađeno mrtvo tijelo u Ulici Mladena Veleslavića u Sukošanu, a po izlasku na mjesto događaja zatečena su ukupno tri mrtva tijela, dviju žena rođenih 1937. i 1954. i jednog muškarca rođenog 1981. Nešto prije 15 sati u šumi iznad Sukošana pronađeno je i mrtvo tijelo muškarca rođenog 1957. koji je počinio ubojstva”, naveli su.

Lokalni mediji pišu kako je ubojica 63-godišnji Čedomir Keran. On je jutros oko 7 sati prvo tupim predmetom zatukao svoju 64-godišnju sestru Danicu, a potom se okomio na 37-godišnjeg nećaka kojeg je također ubio. Na kraju je ubio i 80-godišnju svekrvu svoje sestre.

Prema riječima susjeda, nakon stravičnog zločina ubojica je sjeo u obližnji kafić i popio kavu. Poslije toga nazvao je jednu susjedu, rekao joj što je učinio i dao se u bijeg prema sukošanskom polju. “Ubio sam ih, zovi policiju, napravio sam sranje”, rekao je susjedi. Oko 15 sati u polju ga je obješenog pronašao slučajni prolaznik.

“Ljudi su šokirani, iznenađeni jer počinitelja i njih poznajemo kao primjerene i normalne ljude, ali tragedija je ipak dosta velika”, rekao je jedan od mještana za Dnevnik.hr. Svi napominju kako su u šoku.

“Izgledao je dobro, nije djelovao poremećeno, a kako je došlo do toga… Pa ja još sebi ne mogu doći”, rekao je jedan od susjeda za Antenu Zadar. Druga susjeda ispričala je da, iako nije razgovarao sa sestrom, bili su mirna i dobra obitelj.

Imali su u obitelji nekih imovinsko-pravnih problema, ali Čedomir nije bio agresivan čovjek. Bio je miran i pristojan. Nitko nije mogao ni pomisliti da će ovako puknuti i napraviti što je napravio”, rekli su za Zadarski mještani Sukošana.

Komentiraj