Mještani uvale Čeprljanda na Ugljanu ogorčeni su na hrvatske medije, koji su ‘napuhali’ napad na hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića i njegovu obitelj. Mediji su jučer objavili kako je skupina od šest huligana kamenovala kuću u kojoj je na odmnor došao Rakitić sa suprugom i dvije kćeri.

“Nije se dogodilo ništa tako strašno kako to prikazuju mediji. Međutim, ovdje nije riječ o nikakvom velikom napadu. Ni govora! Što mislite, na što mi mještani sličimo da bismo dozvolili da se takav, kako mnogi ističu, “napad”, dogodio pred našim vratima i očima?”, ispričali su mještani za Zadarski.

Dodaju kako je bačen samo jedan kamen. “Rakitić je odham zajedno s jednim čovjekom iz njegovog osiguranja izišao iz kuće, popeo se na zidić i pogledom tražio ima li nekoga u blizini. Ali je taj netko očito brzo pobjegao”, pričaju dodajući kako nema govora o nekoj organiziranoj skupini. Ističu i kako je luksuzna vila koju je Rakitić iznajmio podvideonadzorom te su uvjereni da će policija utvrditi što se točno dogodilo.

“Za mene je strašnije to kako se sve predstavilo u javnosti. Ovo nikomu ne treba. Zar stvarno netko misli da bismo mi stajali prekriženih ruku da se tu, u našem susjedstvu, pojavila skupina napadača?”, kazala je druga susjeda ističući kako ne bi dopustili da se napadne ne samo Rakitića, nego bilo kojeg drugog gosta uvale.

Komentiraj